Facelift Friday: Opel Corsa A

Facelift Friday: Opel Corsa A

De eerste Opel Corsa kende een lange carrière, het model bleef maar liefst tien jaar leverbaar. Dat werd mede mogelijk gemaakt door een aanzienlijke facelift, die het in 1982 geïntroduceerde model klaar moest maken voor zijn laatste levensfase. Is dat gelukt?

De Corsa werd in 1982 voorgesteld als het antwoord op de Volkswagen Polo én als het kleine broertje van de Kadett, die in dat jaar nog in de D-generatie in de showrooms stond. Het nieuwe 'kleintje' vertoonde qua uiterlijk de nodige overeenkomsten met dat vierkante model. Niet voor lang, want in 1984 werd de wat rondere en gladdere...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

New #MINI John Cooper Works GP Spied With Aggressive Aero. This is going to be one mean-looking Mini. #hothatch #spyshots Read: car.bz/si1adf1 pic.twitter.com/i8tkCj4nuE

Auto>Un nouveau pickup Peugeot se dévoile: Depuis plusieurs années - bit.ly/2ImEq8m #Auto pic.twitter.com/2FFRPvOQX5

#BMW M8 Gran Coupe Is Going To Be A Beauty. This could be one of the best-looking BMW M cars yet. #luxury #sedan #spyshots Read: car.bz/si1udf1 pic.twitter.com/u7eFvoWmim