‘Tesla stuurt honderden werknemers weg’

'Tesla stuurt honderden werknemers weg'

Tesla heeft afgelopen week minstens vierhonderd werknemers de laan uitgestuurd. De fabrikant van elektrische auto's deed dat volgens verscheidene Amerikaanse media nadat de prestaties van het personeel langs een meetlat waren gelegd.

Het bedrijf kwam onlangs met tegenvallende cijfers over de Model 3, een wat goedkopere wagen die het merk Tesla ook bereikbaar moet maken voor elektrische rijders met een wat kleinere portemonnee. Het lukt tot dusver lang niet de productie van dat nieuwe model op het gewenste niveau te krijgen. Tesla heeft bevestigd dat er een ontslagronde...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

New spyshots from the first 1 Series with front wheel drive mechcrunch.com/2019/03/18/new… pic.twitter.com/6qUeEXW5dg

SPYSHOTS: Audi RS4 facelift running winter tests paultan.org/2019/03/18/spy…

SPYSHOTS: Audi A6 allroad in production clothes paultan.org/2019/03/18/spy…

SPYSHOTS: Audi RS4 facelift running winter tests paul.my/2W5D3Nl

SPYSHOTS: Audi A6 allroad in production clothes paul.my/2ucHWIs