Infiniti toont elektrische conceptauto in Detroit

Infiniti toont elektrische conceptauto in Detroit

Infiniti neemt een volledig elektrische conceptauto mee naar de NAIAS in Detroit, in januari komend jaar. Die auto biedt een vooruitblik op een splinternieuwe EV die Infiniti in 2019 op de markt brengt.

Infiniti is vastberaden om zich te mengen in de EV-strijd. In 2019 moet een eerste, volledig nieuw ontwikkelde auto het spits afbijten. Bij de NAIAS in Detroit, eind januari 2018, onthult Nissans luxemerk de conceptversie. De auto op de foto hierboven is een conceptauto uit 2012. Volgens het Britse Autocar wist designchef Alfonsa Albaisa te melden...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF