Mitsubishi toont stukje e-Volution Concept

Mitsubishi toont stukje e-Volution Concept

Mitsubishi laat weten dat het een nieuw studiemodel heeft klaarstaan voor de Tokyo Motor Show die eind oktober zijn poorten opent.

Wie de naam van het studiemodel leest in direct hoopt op de terugkeer van een Lancer Evolution-achtig model, die moeten we helaas direct weer tot bedaren brengen. Eerder trok Mitsubishi modelnaam Eclipse af voor een SUV en de aanduiding e-Volution Concept wordt geplakt op een studiemodel dat vooruitblikt op een SUV met een sterk aflopende daklijn, een SUV-Coupé dus. Mitsubishi geeft al prijs dat de concept-car een elektrische aandrijflijn...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF