Doorontwikkelde Volkswagen I.D. Crozz naar IAA

Doorontwikkelde Volkswagen I.D. Crozz naar IAA

Volkswagen brengt een meer productierijpe versie van de I.D. Crozz mee naar de IAA van Frankfurt. Een schets van het vooraanzicht geeft alvast een impressie.

In april dit jaar liet Volkswagen de I.D. Crozz Concept voor het eerst zien, het derde lid van de I.D.-familie. De I.D. en I.D. Buzz, die net als deze Crozz ook werkelijk in productie gaan, gingen het studiemodel voor dat vooruitblikt op een elektrische cross-over. Tijdens de IAA zet Volkswagen een doorontwikkelde versie van de I.D. Buzz neer. Waar de voor- en achterzijde van de oorspronkelijke concept-car...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF