Tesla Model 3 krijgt luchtvering

Tesla Model 3 krijgt luchtvering

Wie bij Tesla gaat winkelen voor een Model 3, wordt niet bepaald overspoeld met keuzemogelijkheden. De optielijst wordt nu een stukje langer, de volgend jaar is de Model 3 namelijk ook met luchtvering te krijgen.

Tesla biedt de Model 3-koper de keuze voor een normaal of groot accupakket, een lakkleur en een set lichtmetalen wielen. Wie meer wil kiezen, doet er beter aan een order te plaatsen voor de grotere en duurdere Model S. Op Twitter laat Elon Musk weten dat de Model 3 "[...] over zo'n zes maanden" beschikbaar komt met luchtvering. Wel zou het systeem alleen beschikbaar komen...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

This SUV Prototype Is Not What You Think. Here's a hint: it's a @Porsche fighter. #pluginhybrid #spyshots #suv Read: car.bz/si3raf1 pic.twitter.com/VFym5LqB4m

Leaked : One of the most anticipated upcoming new car reveals is the next-generation Land Rover Defender with plenty of hints, leaks, and spy photos. This could be one of the closest !!! leaked photo via IG @wilcoblock #LandRoverDefender @LandRover @LandRover_UK #SpyShots pic.twitter.com/BIZ7yswN0s

The age of electric vehicles is upon us as more and more electric vehicles are becoming the norm. Some recent spyshots show what looks to be a Chevy crossover, rumored to be the Chevy Bolt EUV, check it out! bit.ly/2IlqUyo