Koenigsegg Regera nu ook met Aero Package

Koenigsegg Regera nu ook met Aero Package

Bovenaan de Koenigsegg-ladder is het de Regera die de scepter zwaait. Het is die Zweedse extremist die van zijn scheppers het Aero Package aangemeten krijgt.

De Regera, het uithangbord van Koenigseggs technische kunde, is optioneel te krijgen met een nieuw Aero Package. Het pakket bevat lipjes rondom, een forsere voorspoiler en een nieuwe volledig inklapbare achterspoiler. Wie het pakket besteld, drukt zijn Regera nóg harder tegen de grond. De maximale neerwaartse druk neemt er namelijk mee toe van 310 tot 385 kilo. Ter herinnering: de Regera is een bizarre hypercar...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz