Gesnapt: BMW M8

Gesnapt: BMW M8

BMW brengt de 8-serie terug en laat er geen gras over groeien dat het zeer serieuze plannen met zijn jongste modellijn heeft. Er staat namelijk een M8 in de ontwikkelingskamers, een auto die nu op de Nürburgring op zijn staart wordt getrapt.

Tijdens het Concorso d'Eleganza Villa d'Este liet BMW eerder dit jaar de nagenoeg productierijpe Concept 8 Serie zien. Met zijn nieuwe model, die als coupé en als convertible op de markt komt, mikt BMW naar eigen zeggen op een combinatie van dynamisch weggedrag en luxe. Met name dat eerste moet tot uiting komen in de M8 die door onze spionagefotograaf is vastgelegd. Eerlijk...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Proton X50 最快明年上半年登场?或推出普通版与运动版! | KeyAuto.my keyauto.my/2019/09/16/pro…

The Hyundai Xcent Nios might get new colours - New Spy Shots ! #Hyundai #Xcent #SpyShots motoroctane.com/news/99873-202…

The Hyundai Xcent Nios might get new colours - New Spy Shots ! #Hyundai #Xcent #SpyShots motoroctane.com/news/99873-202…

New Aston Martin DBX: interior shown in new spyshots autocar.co.uk/car-news/indus…

Aston Martin DBX Spyshots Reveal Interior Mercedes Parts Overload: The Aston Martin DBX is one of the cars we’ve gradually gotten more excited about this year, partly because it’s the first of its name, but also due to company… automotivetestdrivers.com/aston-martin-d… #Cars #Autos #Automotive