Rolls-Royce Cullinan nadert productiefase

Rolls-Royce Cullinan nadert productiefase

Ook een kolos als de aanstaande SUV van Rolls-Royce moet natuurlijk een scherp stukje kunnen sturen. Het testwerk van de gigant vindt derhalve ook op de Nürburgring plaats. Onze spionagefotograaf was op het juiste moment op de juiste plek.

Later vandaag trekt Rolls-Royce het doek van de langverwachte achtste generatie van de Phantom. Dat ultieme uithangbord van Engelse pracht en praal krijgt in de vorm van een SUV een broer, een auto die onder de noemer Project Cullinan wordt ontwikkeld en naar verluidt ook Cullinan gaat heten. De Cullinan deelt zijn nieuwe aluminium...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

SPYSHOTS: Porsche Panamera facelift - interior seen. paultan.org/2019/11/11/spy…

The amount of time I didn't notice people which pass by me is A LOT. Sampai ade spyshots ah 😂😂😭

Check Out The New @BMW 4 Series' Interior. We spied the cabin of the upcoming all-new 4 Series. #coupe #interior #spyshots Read: car.bz/sisqqf1 pic.twitter.com/Rf882B4YNz