Voor de lens: Rolls-Royce Cullinan

Voor de lens: Rolls-Royce Cullinan

Ook Rolls-Royce waagt zich op afzienbare termijn aan de SUV. Onder de noemer Project Cullinan werken de Engelsen aan een SUV op Phantom-basis, een auto die weer voor de lens van onze spionagefotograaf is verschenen.

Later deze maand presenteert Rolls-Royce een volledig nieuwe Phantom, een auto die de huidige generatie na veertien jaar opvolgt. Die achtste generatie van het Engelse neusje van de zalm van automobielland is niet de enige nieuwkomer die Rolls-Royce in zijn ontwikkelingskamers heeft staan. Volgend jaar brengt het merk namelijk een SUV op Phantom-basis op de markt....

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Van lelijk eendje naar mooie zwaan; is dat de toekomst van de (nieuwe) #Audi Q3? autowereld.com/nieuws/spyshot… pic.twitter.com/gTObo3AqpN

wheelz.me/toyota-supra-s… تويوتا اف تي 1 الاختبارية التي ستتحول الى سوبرا 2018 المشتركة مع بي ام دبليو

Spyshots: 2019 Ford Focus Wagon Prototype Reveals Longer Rear Doors buff.ly/2uQAmFq

Spyshots: Aston Martin Vanquish Zagato Speester Gets Rained In at Nurburgring buff.ly/2utfBgf