Meer Shell-tankstations krijgen snelladers

Meer Shell-tankstations krijgen snelladers

Circa twintig tankstations van Shell krijgen binnenkort ook snelladers voor elektrische auto's. Daarvoor is Shell een samenwerking gestart met Allego, de laadpalendochter van netwerkbedrijf Alliander.

Het gaat om pompen in Nederland en in Groot-Brittannië. De eerste snelladers zullen worden geopend in de omgeving van Londen, Derby en in de Randstad. Het is de bedoeling dat de nieuwe laadmogelijkheden eind dit jaar allemaal in gebruik zijn. De partijen hebben geen financiële details naar buiten gebracht. Voor Allego betekent het project ook meteen een gang naar...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Van lelijk eendje naar mooie zwaan; is dat de toekomst van de (nieuwe) #Audi Q3? autowereld.com/nieuws/spyshot… pic.twitter.com/gTObo3AqpN

wheelz.me/toyota-supra-s… تويوتا اف تي 1 الاختبارية التي ستتحول الى سوبرا 2018 المشتركة مع بي ام دبليو

Spyshots: 2019 Ford Focus Wagon Prototype Reveals Longer Rear Doors buff.ly/2uQAmFq

Spyshots: Aston Martin Vanquish Zagato Speester Gets Rained In at Nurburgring buff.ly/2utfBgf