Lynk & Co 02 wordt cross-over

Lynk & Co 02 wordt cross-over

Het ambitieuze Lynk & Co heeft zijn beoogde modellengamma al gedeeltelijk laten zien. Er wordt een wijziging in de plannen doorgevoerd. De auto die 02 moet gaan heten wordt geen sedanachtige, maar toch een cross-over.

Eerder dit jaar toonde het ambitieuze Lynk & Co van de Chinese kolos Geely een concept-car met de naam 03. De 03 moet een kleine sedan worden die net als de 01 gebruik gaat maken van het platform dat Volvo straks onder de nieuwe 40-serie parkeert. Waar de 01 een cross-over wordt met een verregaande liefde voor connectiviteit, het model beschikt bijvoorbeeld over een permanente...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Van lelijk eendje naar mooie zwaan; is dat de toekomst van de (nieuwe) #Audi Q3? autowereld.com/nieuws/spyshot… pic.twitter.com/gTObo3AqpN

wheelz.me/toyota-supra-s… تويوتا اف تي 1 الاختبارية التي ستتحول الى سوبرا 2018 المشتركة مع بي ام دبليو

Spyshots: 2019 Ford Focus Wagon Prototype Reveals Longer Rear Doors buff.ly/2uQAmFq

Spyshots: Aston Martin Vanquish Zagato Speester Gets Rained In at Nurburgring buff.ly/2utfBgf