Lynk & Co 02 wordt cross-over

Lynk & Co 02 wordt cross-over

Het ambitieuze Lynk & Co heeft zijn beoogde modellengamma al gedeeltelijk laten zien. Er wordt een wijziging in de plannen doorgevoerd. De auto die 02 moet gaan heten wordt geen sedanachtige, maar toch een cross-over.

Eerder dit jaar toonde het ambitieuze Lynk & Co van de Chinese kolos Geely een concept-car met de naam 03. De 03 moet een kleine sedan worden die net als de 01 gebruik gaat maken van het platform dat Volvo straks onder de nieuwe 40-serie parkeert. Waar de 01 een cross-over wordt met een verregaande liefde voor connectiviteit, het model beschikt bijvoorbeeld over een permanente...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF