Honda presenteert nieuwe Accord in VS

Honda presenteert nieuwe Accord in VS

Onlangs kreeg je al een teaser te zien, nu is het dan tijd voor de échte beelden: Honda heeft in de Verenigde Staten een nieuwe Accord gepresenteerd. De auto speelt in Europa vrijwel geen rol, maar in de VS is het één van de allerbelangrijkste modellen.

De Accord die je hier ziet, is alweer de tiende generatie van Honda's succesnummer. De nieuwe versie leent verschillende stijlkenmerken van z'n eveneens erg verse Civic-broertje, die overigens in tegenstelling tot deze auto in nagenoeg dezelfde gedaante in Europa én de VS in de showroom staat. De chroomstrip boven de...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

New spyshots from the first 1 Series with front wheel drive mechcrunch.com/2019/03/18/new… pic.twitter.com/6qUeEXW5dg

SPYSHOTS: Audi RS4 facelift running winter tests paultan.org/2019/03/18/spy…

SPYSHOTS: Audi A6 allroad in production clothes paultan.org/2019/03/18/spy…

SPYSHOTS: Audi RS4 facelift running winter tests paul.my/2W5D3Nl

SPYSHOTS: Audi A6 allroad in production clothes paul.my/2ucHWIs