Gereden: de nieuwe Renault Kangoo Z.E.

Gereden: de nieuwe Renault Kangoo Z.E.

De nieuwe Renault Kangoo Z.E. oogt niet anders dan de vorige, maar is technisch juist ingrijpend gewijzigd. De eerste rij-indruk is positief, zo lang je het specifieke gebruiksdoel maar in gedachten houdt.

En dat doel is nog steeds ritten maken in de stad en op provinciale wegen. De snelweg is nadrukkelijk ver buiten de voorgeschreven route van de perspresentatie gehouden. Misschien maar beter ook, want het duurt lang voordat de Kangoo Z.E. op stoom komt. Met twee volwassenen en 250 kg lading aan boord is de sprintkracht van de nu 44 kW en 225 Nm sterke elektromotor -...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz