Export kleine auto’s sterk gestegen

Export kleine auto's sterk gestegen

De export van kleine auto's heeft de eerste maanden van dit jaar een flinke groei doorgemaakt, blijkt uit cijfers van VWE. In totaal gingen er juist minder auto's de grens over.

Uit cijfers van VWE blijkt dat er in de eerste vier maanden van dit jaar tien procent minder auto's is geëxporteerd ten opzichte van die periode vorig jaar. Er gingen 73.772 auto's naar het buitenland. ​Het meest populaire segment is van oudsher het D-segment, maar dat is nu met een verschil van ruim 600 auto's nipt ingehaald door het C-segment. Opvallend is dat een groter deel dan gewoonlijk...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

This SUV Prototype Is Not What You Think. Here's a hint: it's a @Porsche fighter. #pluginhybrid #spyshots #suv Read: car.bz/si3raf1 pic.twitter.com/VFym5LqB4m

Leaked : One of the most anticipated upcoming new car reveals is the next-generation Land Rover Defender with plenty of hints, leaks, and spy photos. This could be one of the closest !!! leaked photo via IG @wilcoblock #LandRoverDefender @LandRover @LandRover_UK #SpyShots pic.twitter.com/BIZ7yswN0s

The age of electric vehicles is upon us as more and more electric vehicles are becoming the norm. Some recent spyshots show what looks to be a Chevy crossover, rumored to be the Chevy Bolt EUV, check it out! bit.ly/2IlqUyo