Van dichtbij: Volvo XC40

Van dichtbij: Volvo XC40

Volvo heeft in een vrij korte tijd de nieuwe 90-serie op de markt gebracht en onlangs werd de nieuwe XC60 gepresenteerd. Ook de 40-serie wordt spoedig vernieuwd. Deze XC40 verschijnt als eerste van de nieuwe familie op de markt.

Waar de nieuwe XC60 zeer duidelijk voortborduurt op het design van zijn voorganger, lijkt deze XC40 een gekrompen versie van dat model te worden. Dat is geen verrassing: met de 40.1 Concept werden we al op de hoogte gesteld van de koets die de XC40 zou gaan krijgen. We zien het bekende Volvo-front met de Thor-kijkers en aan de achterzijde vinden we verticaal georiënteerde...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Proton X50 最快明年上半年登场?或推出普通版与运动版! | KeyAuto.my keyauto.my/2019/09/16/pro…

The Hyundai Xcent Nios might get new colours - New Spy Shots ! #Hyundai #Xcent #SpyShots motoroctane.com/news/99873-202…

The Hyundai Xcent Nios might get new colours - New Spy Shots ! #Hyundai #Xcent #SpyShots motoroctane.com/news/99873-202…

New Aston Martin DBX: interior shown in new spyshots autocar.co.uk/car-news/indus…

Aston Martin DBX Spyshots Reveal Interior Mercedes Parts Overload: The Aston Martin DBX is one of the cars we’ve gradually gotten more excited about this year, partly because it’s the first of its name, but also due to company… automotivetestdrivers.com/aston-martin-d… #Cars #Autos #Automotive