Beter in beeld: Jeep Yuntu Concept

Beter in beeld: Jeep Yuntu Concept

De Yuntu Concept die momenteel tijdens Auto Shanghai de nodige bezoekers weet te trekken, is vandaag beter in beeld gebracht. Het moment gaat hand in hand met het beschikbaar komen van summiere officiële informatie.

Een week geleden konden we al ietwat vreemd ogende computertekeningen laten zien van de Yuntu, een studiemodel dat Jeep heeft meegebracht naar Auto Shanghai. Vandaag laat Jeep meer afbeeldingen los van z'n studiemodel. Uit eerdere schetsen konden we al afleiden dat de Yuntu een plug-in hybride zou zijn. Jeep weigert in detail te treden over de aandrijflijn, maar zegt...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF