In beeld: Mercedes-Benz Concept A Sedan

In beeld: Mercedes-Benz Concept A Sedan

Mercedes-Benz is voornemens groot uit te pakken in Shanghai. Enkele dagen voor de onthulling van de daadwerkelijke concept-car, krijgen we een teaservideo van de Concept A Sedan te zien.

Enkele jaren geleden speelden primeurs op Chineze beurzen voor ons West-Europeanen slechts een marginale rol. Veelal ging het om nieuwe modellen, of voorproefjes op nieuwe modellen, die de Chinese landsgrenzen slechts zelden zouden verlaten. Anno 2017 liggen de zaken anders. Autofabrikanten zetten het immense land steeds vaker bovenaan de prioriteitenlijst. Mercedes-Benz stelt deze week...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF