Doek valt voor Europese Ford Focus Electric

Doek valt voor Europese Ford Focus Electric

Ford heeft besloten de stekker uit de Europese productie van de Focus Electric te trekken.

Sinds 2013 produceert Ford de elektrische variant van de Focus, de Focus Electric, in het Duitse Saarlouis, een productielocatie waar de reguliere Focus ook wordt gebouwd. Wegens een in Europa te kleine vraag naar het elektrische model, wordt hij voortaan niet meer in Duitsland gebouwd, zo laat Automotive News weten. Vorig jaar zou Ford 61 exemplaren in Europa hebben verkocht, minder nog dan de 70 stuks die een jaar eerder een eigenaar vonden. In Europese landen waar de...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

This SUV Prototype Is Not What You Think. Here's a hint: it's a @Porsche fighter. #pluginhybrid #spyshots #suv Read: car.bz/si3raf1 pic.twitter.com/VFym5LqB4m

Leaked : One of the most anticipated upcoming new car reveals is the next-generation Land Rover Defender with plenty of hints, leaks, and spy photos. This could be one of the closest !!! leaked photo via IG @wilcoblock #LandRoverDefender @LandRover @LandRover_UK #SpyShots pic.twitter.com/BIZ7yswN0s

The age of electric vehicles is upon us as more and more electric vehicles are becoming the norm. Some recent spyshots show what looks to be a Chevy crossover, rumored to be the Chevy Bolt EUV, check it out! bit.ly/2IlqUyo