Gerucht: nieuwe Mitsubishi cross-over naar Genève

Gerucht: nieuwe Mitsubishi cross-over naar Genève

De Mitsubishi ASX is niet bepaald meer de jongste cross-over van autoland te noemen. Naar verluidt maken we in maart in Genève kennis met diens opvolger!

Dat blijkt uit berichtgeving van onze collega's van AutoExpress. De volgens de geruchtenmolen te presenteren ASX-opvolger zou Eclipse gaan heten. Mocht dat daadwerkelijk zo zijn, dan lijkt dat een opmerkelijke stap van Mitsubishi. Modelnaam Eclipse werd tussen 1989 en 2011 toegepast op een coupé van het Japanse merk. Volgens AutoExpress krijgt de Eclipse een koets mee die sterke gelijkenissen...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF