Ford F-150 ‘Hybrid’ in beeld

Ford F-150 'Hybrid' in beeld

Ford heeft een waar elektro-offensief op stapel staan. Autoland maakt op termijn onder andere kennis met een hybride Ford F-150, een auto die vandaag ingepakt en wel voor de lens van onze camouflagefotograaf is verschenen.

Onlangs liet Ford weten een hele rits elekrische auto's, plug-ins én hybriden in het vat te hebben zitten. Dat het merk met de blauwe ovaal niet bang is om heilige huisjes omver te werpen, blijkt wel door het feit dat Ford zowel de Mustang als de F-150 van een hybride aandrijflijn wil voorzien. Deze twee modellen kregen in het thuisland al de nodige kritiek over zich heen....

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF