Elio Motors in zwaar weer

Elio Motors in zwaar weer

Het is alweer even stil rond Elio Motors. Het bedrijf blijkt in financiële moeilijkheden terechtgekomen.

Bijna een jaar geleden bereikte ons al teleurstellend nieuws over de blije, zeer zuinige driewieler van Elio Motors. De marktintroductie werd, voor de zoveelste keer, uitgesteld. Begin 2017 moest het dan écht zover zijn, maar nu is het moment daar en lijkt het een hopeloze zaak te worden. Uit een openbaar gemaakt financieel rapport blijkt namelijk dat Elio Motors flink in de schulden zit, meldt Carscoops. Het bedrijf zou inmiddels een schuld van omgerekend ruim € 115 miljoen hebben. Een...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

This SUV Prototype Is Not What You Think. Here's a hint: it's a @Porsche fighter. #pluginhybrid #spyshots #suv Read: car.bz/si3raf1 pic.twitter.com/VFym5LqB4m

Leaked : One of the most anticipated upcoming new car reveals is the next-generation Land Rover Defender with plenty of hints, leaks, and spy photos. This could be one of the closest !!! leaked photo via IG @wilcoblock #LandRoverDefender @LandRover @LandRover_UK #SpyShots pic.twitter.com/BIZ7yswN0s

The age of electric vehicles is upon us as more and more electric vehicles are becoming the norm. Some recent spyshots show what looks to be a Chevy crossover, rumored to be the Chevy Bolt EUV, check it out! bit.ly/2IlqUyo