Mysterieuze Porsche gesnapt

Mysterieuze Porsche gesnapt

Onze spionagefotograaf heeft al rillend van de kou plaatjes weten te schieten van een ingepakt testmodel van Porsche. Maar, wat zien we nu eigenlijk?

Spyshots van hagelnieuwe ingepakte Porsches zorgen vaker voor vraagtekens, al heeft dat meer te maken met het wegens de aanwezigheid van camouflage moeilijk te maken onderscheid tussen 911-versies. Vandaag krabben we ons om een andere reden stevig achter de oren. Het fanatiek ingepakte testmodel draagt de koets van de Panamera, al is de auto fors hoger. De Panamera Shooting Brake is het waarschijnlijk niet, daar die aanstaande nieuweling zich...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz