GAC Motor: EnSpirit, GS7 en GE3

GAC Motor: EnSpirit, GS7 en GE3

Temidden van al het Amerikaanse, Japanse, Europese en en Koreaanse geweld op de NAIAS in Detroit, is er één Chinese fabrikant die van zich laat horen: GAC motor. Het merk belooft drie nieuwe modellen mee te nemen.

GAC motor was de afgelopen jaren ook aanwezig in Detroit en houdt die traditie dapper in stand. Dit jaar komen de Chinezen met drie auto's op de proppen waarvan er tenminste één nog een concept-car is. Dat is de plug-in hybride concept-car met de naam EnSpirit. Van die auto krijgen we vooralsnog alleen een tekening van het interieur te zien, maar over de andere twee nieuwelingen...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz